Uw filters

Vans

21 Producten
Filters
Filters

Vans

Vans heeft z’n wortels liggen in de skate-scene, vandaag de dag is het een lifestylemerk dat een veel breder publiek aan weet te spreken. De schoenen van Vans hebben nog altijd een hippe uitstraling en zijn gemaakt van comfortabele materialen. De schoenen hebben veelal een dikke zool, zodat je er prettig op kunt lopen. De sneakers van Vans zijn verkrijgbaar in tal van kleurstellingen en bijzondere prints. Aan de andere kant zijn er meer tijdloze modellen en klassiekers beschikbaar. Op die manier vormen de Vans schoenen de ideale keuze voor in iedere collectie. Het merk staat vandaag de dag bovendien bekend om meer dan alleen de schoenen.

Schoenen van Vans

De schoenen van Vans kun je eenvoudig online kopen. Het merk gebruik nog altijd een slogan die het in de jaren ’70 van de vorige eeuw ontwikkelde. Vans ‘Off the Wall’ geeft op een mooie manier aan dat de schoenen vaak net even anders zijn dan wat je bij andere merken ziet. De schoenen hebben een bijzondere print, een net wat andere vormgeving of maken gebruik van afwijkende materialen. Op die manier zorg je er met de schoenen van Vans voor dat je anderen altijd net een stap voor kunt zijn. Zoek je naar de bekende polkadots, de aztec look of wellicht een bloemenprint op je schoenen? Binnen de Vans schoenen zal je ze allemaal ontdekken.

Vans schoenen kopen

Je kunt online een paar Vans schoenen kopen. Je zorgt daarmee voor een mooie sportieve uitstraling of aan de andere kant juist voor een alternatieve look. Blader door de verschillende modellen om inspiratie op te doen of ga heel specifiek op zoek naar een mooi paar Vans dat je al langer op het oog hebt. Het merk werd in 1966 opgericht door Paul van Doren, Gordon C. Lee, James van Doren en Serge D’Elia. Samen richtten ze het merk oorspronkelijk op als The Van Doren Rubber Company. Daar zijn later de Vans uit voortgekomen. Je kunt die nu eenvoudig online kopen, we hebben de schoenen van Vans voor je op voorraad en maken de verzending graag vlot voor je in orde.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder