Uw filters

Vic Matié

2 Producten
Filters
Filters

Vic Matié

De schoenen van Vic Matié vinden hun oorsprong in de Linea Marche fabriek, die in 1972 werd opgericht in Piticchio di Arcevia. Het hart van de onderneming klopt daar nog steeds, al is de productie er wel wat anders uit komen te zien. Bij de start richtte Vic Matié zich bijvoorbeeld alleen op veiligheids- en werkschoenen, daar is inmiddels geen sprake meer van. Sinds de jaren ’80 werkt Vic Matié aan stijlvolle schoenen voor een breed publiek. Het bedrijf produceerde eerder schoenen voor andere merken, later kwam daar het eigen merk bij dat een groot succes bleek. Met name de Frank Bootie is een ware klassieker van Vic Matié.

Schoenen van Vic Matié

De schoenen van Vic Matié zijn het resultaat van de combinatie tussen hoge kwaliteit en de bijzondere werkwijze van Made in Italy met de effectiviteit van een industriële productie. Op die manier blijven de traditionele waarden uit de regio in de schoenen behouden, terwijl het daarnaast mogelijk is de schoenen van Vic Matié beschikbaar te maken voor een breed publiek. Het merk heeft zich doorlopend verder uit weten te breiden, waardoor het nu door heel Europa en zelfs daar buiten goed verkrijgbaar is. Vic Matié is met de schoenen altijd op zoek naar nieuwe avonturen en deinst er daarom niet voor terug om gewaagde ontwerpen neer te zetten.

Vic Matié schoenen kopen

De schoenen van Vic Matié zijn inmiddels verkrijgbaar in bijvoorbeeld een eigen boetiek in Milaan, al kun je die natuurlijk ook eenvoudig online kopen. Het merk experimenteert onder andere met het gebruik van rubber en andere materialen. Op die manier zoekt Vic Matié steeds naar nieuwe manieren om unieke schoenen neer te zetten en daarmee een bijzondere collectie te vormen. De schoenen van Vic Matié zijn goed betaalbaar en hebben aan de andere kant toch heel duidelijk de nadruk liggen op kwaliteit. Renato Curzi werkt inmiddels samen met zijn dochter Silvia aan verdere groei voor het merk. De schoenen van Vic Matié kun je eenvoudig online kopen, we hebben ze voor je op voorraad.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder