Uw filters

Xsensible

53 Producten
Filters
Filters

Xsensible

Xsensible werd al in 1904 opgericht in Nijmegen, al was er toen nog sprake van de Nimco Schoenfabriek. De naam Xsensible is er later pas bijgekomen, al neemt dat niet weg dat men zich altijd al richtte op goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. De onderneming heeft onder andere een vestiging gehad op landgoed de Wychert, waar de dochtermaatschappij The Sensible Shoe Company nog altijd werkt aan haar belangrijke missie. Het merk wil de meest comfortabele schoenen ter wereld maken en er op die manier voor zorgen dat je kunt rekenen op niets minder dan het beste. Het staat symbool voor hoe Xsensible kijkt naar de productie van schoenen.

Schoenen van Xsensible

De schoenen van Xsensible vertellen hun eigen verhaal, net zoals ieder paar voeten uniek is. Bij ieder paar voeten hoort volgens het merk een persoon met eigen waarden en vooral een eigen stijl. Het is van belang om daar rekening mee te houden bij het ontwerp van nieuwe schoenen. Juist voor die personen die graag een unieke stijl wensen maakt Xsensible de beste schoenen. Het zijn vakmanschap, ultiem comfort en een mooie stijl die op een mooie manier bij elkaar komen. De Xsensible Inside-technologie is het geheime ingrediënt dat ervoor zorgt dat de schoenen zich dankzij gepatenteerd stretchleer weten te onderscheiden van andere merken.

Xsensible schoenen kopen

Xsensible is trots op de eigen gepatenteerde technologie, wat goed aangeeft hoe men er dagelijks bezig is met de kwaliteit van hoogwaardige schoenen. Xsensible maakt onderdeel uit van de Verenigde Bedrijven Nimco, waardoor het merk een maximale slagkracht heeft. Naast schoenen op basis van de Xsensible Inside-technologie maakt het merk ook orthopedische schoenen onder de naam Nimco Made 4 You. De beide bedrijven versterken elkaar met kennis en ervaring. Online een paar schoenen van Xsensible kopen? Je hoeft er de deur niet voor uit, wij maken de verzending vanuit onze eigen voorraad naar jouw adres zo snel mogelijk in orde.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder